Angiv mindst 3 bogstaver
Luk

Nyt politisk redskab

Politik handler til syvende og sidst om mennesker. Derfor handler politik heller ikke kun om det der opnås, men også om det der opleves. Ikke kun om resultaterne, men også om virkningerne.

De syddanske kommuner og Region Syddanmark følger derfor med i udviklingen på to måder. Dels ved at se, hvordan det går med uddannelse, sundhed, beskæftigelse og meget andet. Dels ved at spørge syddanskerne selv.

Vi har gennem flere år målt på det gode liv som en ramme for både borgere, institutioner og virksomheder. Det er ikke nogen let opgave, men der er ingen anden vej, hvis vi vil udvikle og forbedre borgernes levevilkår og rammerne for virksomheder og institutioner. Region og kommuner løser for eksempel borgernære opgaver inden for sundhed og velfærd, som spiller en meget væsentlig rolle for borgernes livskvalitet og for arbejdsmarkedet, virksomhederne og økonomien.

Vi skal arbejde målrettet med at opnå resultater og med at forstå, hvordan vores indsats bliver så effektfuld som mulig.

Derfor er vi blevet partner med Danmarks Statistik og TrygFonden i den nye store måling af danskernes livskvalitet. I den kommende tid vil vi gå i dybden med de kommunale resultater og sammen udvikle de syddanske levevilkår.


Stephanie Lose
Regionsrådsformand

Egon Fræhr
Formand for KKR Syddanmark